Crna Kronika

#192

Na meti kradljivaca elektronika, hidraulična pumpa, paleta s kamenim pločama...

Na meti kradljivaca elektronika, hidraulična pumpa, paleta s kamenim pločama...
Robert Anic/PIXSELL

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave zadarske evidentirano su 2 teške krađe i 3 krađe

Prošlog tjedna u Tkonu nepoznati počinitelj je provalio u kuću 49-godišnjeg vlasnika odakle je otuđio razne električne uređaje. 

Materijalna šteta je nekoliko tisuća eura, a protiv nepoznatog počinitelja se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog  teške krađe.

Sa petka na subotu, 19./20. svibnja u Lukoranu na Ugljanu nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu trgovačkog društva odakle je otuđio cigarete, alkoholna pića te druge razne proizvode. 

Materijalna šteta biti će naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog  teške krađe.

U subotu, 20. svibnja u Škabrnji nepoznati počinitelj je otuđio hidrauličnu pumpu i pripadajuće crijevo, vrijednosti nekoliko stotina eura, u vlasništvu 44-godišnjaka. 

U vremenu od 13. do 15. svibnja u Privlaci  nepoznati počinitelj je otuđio paletu s kamenim pločama u vlasništvu 56-godišnjaka, čime ga je oštetio za  nekoliko tisuća eura.

U nedjelju, 21. svibnja u Zatonu nepoznati počinitelj je otuđio novčanik 47-godišnjeg državljanina Njemačke. Materijalna šteta je nekoliko stotina eura.

Protiv nepoznatih počinitelja se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog  krađe.


Reci što misliš!