Crna Kronika

Burna noć

U nekoliko škola sinoć e-mailom stigle dojave o bombama

U nekoliko škola sinoć e-mailom stigle dojave o bombama
Duško Jaramaz/ PIXSELL

Noćas nešto poslije pola noći Operativno komunikacijski centar Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske zaprimio je dojavu o mogućem ugrožavanju sigurnosti građana u odnosu na odgojno-obrazovne institucije na području Grada Bjelovara, izvijestili su iz PU bjelovarsko-bilogorske.

“Policijski službenici su promptno i sa svim raspoloživim resursima poduzeli sve mjere i radnje u cilju provjera navoda iz dojave te utvrdili da se radi o lažnoj dojavi. Kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja počinitelja je u tijeku, a nakon dovršetka izvijestit ćemo javnost”, poručuju iz policije.

MojPortal neslužbeno doznaje da je dojava stigla putem elektroničke pošte, a navodno je riječ o prijetnji kako su u određenim školama postavljene bombe.

“Kada su u pitanju takve dojave, onda se dižu svi operativni kadrovi iz okruženja, pa čak i iz Zagreba. To su događaji koji iziskuju pristup svim našim resursima, zovu se nadležne osobe iz tih ustanova da dođu što prije otključati vrata da se što prije sve odradi. U takvim slučajevima sigurnost djece je na prvom mjestu”, kazali su iz policije.


Reci što misliš!