Crna Kronika

Zagrebačka policija

U međunarodnoj akciji uhićen dvojac zbog krijumčarenja kokaina

U međunarodnoj akciji uhićen dvojac zbog krijumčarenja kokaina
Tomislav Miletić/PIXSELL

Zagrebačka policija uhitila je u sklopu međunarodne akcije dvoje krijumčara kokaina u dobi od 37 i 33 godine, a iako im droga nije pronađena oduzeto im je više mobilnih telefona te automobil škoda

Dvojac hrvatskog državljanstva uhićen je u koordinaciji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Zagrebu, a temeljem talijanskog Europskog uhidbenih naloga zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama u sastavu zločinačkog udruženja.

Nad uhićenima je provedeno kriminalističko istraživanje te su obavljene pretrage prostora i vozila kojim se koriste osumnjičeni, izvijestila je zagrebačka policija, dodajući da su službenici ličko-senjske policije pretražili i prostor u Karlobagu koji koristi 33-godišnjak.

U obavljenim pretragama pronađeno je više mobilnih telefona, prijenosno računalo, digitalna vaga te je od 33-godišnjaka oduzet automobil marke škoda zagrebačkih registarskih oznaka, izvijestila je policija.

Nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku nakon čega će biti ispitivani u nadležnom državnom odvjetništvu radi izvršenja Europskih uhidbenog naloga.


Reci što misliš!