Crna Kronika

"aktivan" vikend

Lopovi provaljivali u brodove, ugostiteljske objekte, poslovnice...

Lopovi provaljivali u brodove, ugostiteljske objekte, poslovnice...
Informer

U vremenu od 01. studenog 2021. do 15. travnja ove godine u Ninu, nepoznati počinitelj je provalio u brod 46-godišnjeg vlasnika, odakle je otuđio brodsku opremu i razni alat

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Nadalje, kako je izvijestila PU zadarska, u vremenu od 05. do 07. svibnja ove godine u Uvali Bregdetti u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u brod 32-godišnjeg vlasnika, odakle je otuđio rezervoar s gorivom. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

S četvrtka na petak u ulici Obala Kneza Domagoja u Zadru, nepoznati počinitelj je s terase ugostiteljskog objekta trgovačkog društva otuđio tri fotelje od ratana. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

U vremenu od 01. siječnja do 18. travnja ove godine u ulici Otočki prilaz u Zadru, nepoznati počinitelj je iz skladišta poslovnice trgovačkog društva otuđio više aparata za kavu i dijelove ugostiteljske opreme. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

Krajem travnja ove godine u ulici Skročini u Zadru, nepoznati počinitelj je iz skladišta/prostora trgovačkog društva otuđio radni stroj (vibro-ploča). Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

U vremenu od 29. travnja do 02. svibnja ove godine u ulici Ivana Zajca u Zadru, nepoznati počinitelj je s objekta u izgradnji otuđio bušilicu i drugi električni alat u vlasništvu 39-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

U subotu poslijepodne u ulici Zadarskog mira u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio torbice 66-godišnje njemačke državljanke. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

 


Reci što misliš!