Crna Kronika

u posljednja 24 sata

Na zadarskim ulicama vozači bez dozvole ili pod utjecajem alkohola, evidentirano 10 nesreća

Na zadarskim ulicama vozači bez dozvole ili pod utjecajem alkohola, evidentirano 10 nesreća
Marko Dimic/PIXSELL

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave zadarske evidentirane su četiri krađe, narušavanje javnog reda i mira te 10 prometnih nesreća, u kojima je jedna osoba lakše ozlijeđena.

Policijski službenici Postaje prometne policije Zadar su jučer prijepodne na DC-306 u Zatonu prilikom kontrole prometa zatekli 36-godišnjaka kako upravlja teretnim vozilom za vrijeme dok mu je vozačka dozvola ukinuta zbog ranijih prekršaja – negativnih bodova. 

Vozač je uz optužni prijedlog prepraćen na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru.  

Jučer je u Ulici 4. gardijske brigade u Zadru, zatečen 23-godišnjak kako upravlja osobnim vozilom prije stjecanja prava na upravljanje. Isti je isključen iz prometa te prekršajno sankcioniran zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Nadalje, prilikom aktivnosti u prometu zatečena su i dva vozača kako upravljaju vozilima pod utjecajem alkohola. 

Jučer poslijepodne na području Gračaca, na dionici DC-01 zatečen je 50-godišnji vozača kako upravlja osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 1,89 promila. 

U ranojutarnjim satima u Zadru, u ulici Đure Marušića, zatečen je 37-godišnji vozač kako upravlja vozilom pod utjecajem alkohola od 1,68 promila.

Obojica vozača isključena iz prometa, dovedena u prostorije policije te prekršajno sankcionirana zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Reci što misliš!