Crna Kronika

krađe u zadarskoj županiji

Na meti lopova bicikli, laptop, dron

Na meti lopova bicikli, laptop, dron

U nedjelju, 29. kolovoza poslijepodne na Ravnicama u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u kamper vozilo 70-godišnjeg državljanina Slovenije odakle je otuđio novac, prijenosno računalo i dron.

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe. 

Sa subotu na nedjelju u Ulici Roberta Frangeša Mihanovića u Zadru nepoznati počinitelj je otuđio bicikl u vlasništvu  77-godišnjaka.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe

Tijekom subote i nedjelje na predjelu Poluotoku u Zadru, evidentirane su četiri krađe novčanika s osobnim dokumentima i novcem na štetu stranih državljanina. 

Ukupna materijalna šteta iznosi nekoliko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

S četvrtka na petak u Poličniku nepoznati počinitelj je otuđio osobno vozilo Volkswagen Golf  zadarskih registarskih oznaka u vlasništvu  48-godišnjaka.

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe