Crna Kronika

sudar

Krk: Poginuli 22-godišnjak vozio prebrzo i izgubio nadzor nad vozilom

Krk: Poginuli 22-godišnjak vozio prebrzo i izgubio nadzor nad vozilom
Federico Scopa/AFP

Primorsko-goranska policija izvijestila je u nedjelju da je 22-godišnji vozač, koji je preminuo u prometnoj nesreći jutros na Krku, vozio neprilagođenom brzinom zbog koje se, nakon gubitka nadzora nad vozilom, u suprotnoj traci sudario s automobilom njemačkih registracija.

Nesreća se dogodila u 4,35 sati na državnoj cesti 102, pokraj grada Krka, a 22-godišnji vozač preminuo je na mjestu nesreće.  Stradali vozač je upravljao automobilom riječkih registarskih oznaka. 

“Zbog neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom i prilikom kočenja prešao na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera te udario u osobno vozilo marke ''Seat'' njemačkih registracijskih oznaka”, navodi policija u priopćenju. 

U Peugeotu kojim je upravljao stradali vozač, nalazilo se još troje mladih putnika, hrvatskih državljana u dobi od 19, 21 i 22 godine, dok je u drugom automobilu bilo četvero putnika, stranih državljana, među kojima je bilo dvoje djece. 

“Svim sudionicima prometne nesreće pružena je liječnička pomoć, a njih šestero prevezeno je u KBC Rijeka”, izvijestila je policija.


Reci što misliš!