Crna Kronika

#192

Provale u kamp-prikolice, apartmane i džeparenje

Provale u kamp-prikolice, apartmane i džeparenje
Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave zadarske evidentirano je ubojstvo u pokušaju, 1 teška krađa, 3 krađe te 9 prometnih nesreća u kojima su dvije osobe lakše ozlijeđene.

U ponedjeljak, 09. kolovoza u Ražancu, nepoznati počinitelj je provalio u apartman kojeg koristi 39-godišnja državljanka Slovenije, odakle je otuđio novčanik s novcem i dokumentima. 

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe. 

U utorak, 10. kolovoza poslijepodne na Poluotoku u Zadru, nepoznati počinitelj je iz torbice 52-godišnjaka otuđio novčanik. 

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

Jučer, 11. kolovoza  u Selinama, sa plaže nepoznati počinitelj je otuđio ruksak 48-godišnje vlasnice.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe

Jučer, 11. kolovoza u Tribnju-Šibuljine, sa plaže nepoznati počinitelj je otuđio novčanik 67-godišnjeg državljanina Švicarske.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

Osumnjičen za narušavanje nepovredivosti doma

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je krajem veljače ove godine, na području Poličnika, ušao u kamp-prikolicu u vlasništvu  70-godišnje državljanke Švicarske, gdje je neovlašteno boravio.

Protiv 41-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Narušavanja nepovredivosti doma. 

 


Reci što misliš!