Crna Kronika

#192

Provalio u automobil i ukrao bicikl, pa se provozao gradom i naletio na vlasnika

Provalio u automobil i ukrao bicikl, pa se provozao gradom i naletio na vlasnika
Miranda Cikotic/PIXSELL

Tijekom proteklih 48 sati na području Policijske uprave zadarske evidentirana je neovlaštena proizvodnja i promet drogama, 2 teške krađe, 2 krađe, 2 narušavanja javnog reda i mira te 23 prometne nesreće u kojima je deset osobe lakše ozlijeđeno.

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar u službenim prostorijama provode  kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom u dobi od 54 godine zbog sumnje u kazneno djelo Teške krađe.

Naime, sumnjiči ga se da je sinoć oko 23 sata u Ulici Bedemi zadarskih pobuna provalio u osobni automobil 62-godišnjeg vlasnika, odakle je otuđio bicikl u vrijednosti oko 15 tisuća kuna, te se udaljio s mjesta događaja. Nešto kasnije, na gradskom predjelu Poluotoka u Zadru vlasnik ga je zatekao na biciklu te zadržao do dolaska policije, nakon čega je doveden u prostorije policije.

U srijedu, 04. kolovoza u Biogradu, nepoznati počinitelj  je provalio u osobni automobil u vlasništvu 25-godišnjeg državljanina Švicarske, odakle je otuđio novac.  

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.

U utorak, 03. kolovoza u Ulici 159. Brigade HV u Zadru nepoznati počinitelj je otuđio mobitel u vlasništvu 60-godišnjaka.

Materijalna šteta iznosi više tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

U srijedu, 04. kolovoza u Liburnskoj ulici u Zadru nepoznati počinitelj je otuđio bicikl  30-godišnjeg  vlasnika.

Materijalna šteta iznosi preko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.


Reci što misliš!