Crna Kronika

#192

Iz skladišta u Zemuniku ukradeni pršuti, pancete i alat. Šteta - sto tisuća kuna

Iz skladišta u Zemuniku ukradeni pršuti, pancete i alat. Šteta - sto tisuća kuna

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave zadarske evidentirana je teška krađa, dvije krađe, dva narušavanja javnog reda i mira te 6 prometnih nesreća, u kojima je jedna osoba zadobila zasada neutvrđene ozljede.

S ponedjeljka na utorak u Zemuniku Donjem, nepoznati počinitelj  je provalio u objekt skladišta i sušare u vlasništvu 68-godišnjaka, odakle je otuđio više komada pršuta i pancete te alat. Materijalna šteta iznosi oko sto tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.

S Polačišća nestao bicikl, iz trgovine u Supernovoj odjeća

S ponedjeljka na utorak u Zadru je nepoznati počinitelj na Polačišću otuđio bicikl 49-godišnje vlasnice. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe. 

Jučer, tijekom dana, iz trgovine trgovačkog društva u ulici Akcije Maslenica u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio više odjevnih predmeta.

Također je zaprimljena dojava kako su iz navedene trgovine i prethodnog dana otuđeni odjevni predmeti. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.


Reci što misliš!