Crna Kronika

#192

Umorni Čeh izazvao nesreću kod Selina, ozlijeđene tri osobe

Umorni Čeh izazvao nesreću kod Selina, ozlijeđene tri osobe
PU zagrebačka

Umor je razlog nesreće koja se dogodila u subotu na Jadranskoj magistrali kod Selina. Ličko senjska policija utvrdila je da je češki vozač svladan umorom prešao u suprotni trak i ondje se najprije zabio u auto slovenskih oznaka, potom i čeških oznaka koji je nakon toga udario u motocikl.

Teško su ozlijeđeni motociklist i suputnica na motoru, putnik iz udarenog češkog automobila, a lakše vozač.

U 15,40 sati na dionici državne ceste broj 8, kod mjesta Seline, kada je 42-godišnji državljanin Češke upravljao osobnim automobilom češke nacionalne oznake iz smjera Senja u smjeru Karlobaga, te uslijed umora prešao automobilom na lijevu prometnu traku i prednjom stranom automobila udario u osobni automobil slovenske nacionalne oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 42-godišnji slovenski državljanin, a potom automobil češke nacionalne oznake udara i u motocikl slovenske nacionalne oznake.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen vozač motocikla i 53-godišnja putnica na motociklu, te 43-godišnji putnik iz osobnog automobila češke nacionalne oznake, dok je vozač osobnog automobila češke nacionalne oznake lakše ozlijeđen. Protiv vozača automobila češke nacionalne oznake koji je prouzročio prometnu nesreću biti će podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu


Reci što misliš!