Crna Kronika

#192

Dvojica Slovenaca teško ozlijedila dva mladića na paškoj plaži

Dvojica Slovenaca teško ozlijedila dva mladića na paškoj plaži
Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave zadarske evidentirane su dvije teške tjelesne ozljede, prijevara, dvije teške krađe, sedam krađa, pet narušavanja javnog reda i mira te 22 prometne nesreće, u kojima su dvije osobe zadobila teške tjelesne ozljede, a 8 osoba lakše tjelesne ozljede.

Policijski službenici Policijske postaje Pag dovršili su kriminalističko istraživanje nad dva državljanina Slovenije u dobi od 20-godina koje se sumnjiči za tešku tjelesnu ozljedu.

Naime, obojicu se sumnjiči da su u subotu u ranojutarnjim satima na plaži u Kolanu fizički napali dvojicu 22-godišnjaka te ih pritom teže ozlijedili. 

Obojica su privedeni u prostorije policije, te se protiv njih nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške tjelesne ozljede.

Napad u Zadru

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 61-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči da je u četvrtak (08.07) poslijepodne u ulici Put Kotlara  Zadru fizički napao 54-godišnjeg muškarca, te ga pritom teže ozlijedio.

Protiv 61-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške tjelesne ozljede.


Reci što misliš!