Crna Kronika

#192

Promet drogama, krađa, prometne nesreće i požar: Zadarska policija imala pune ruke posla

Promet drogama, krađa, prometne nesreće i požar: Zadarska policija imala pune ruke posla
Marko Dimic/PIXSELL

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave zadarske evidentirana je neovlaštena proizvodnja i promet drogama, teška tjelesna ozljeda, krađa, narušavanje javnog reda i mira, požar te 3 prometne nesreće, u kojima je pet osoba zadobilo za sada neutvrđene tjelesne ozljede.

Jučer su policijski službenici Odjela kriminaliteta droga proveli kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Tijekom istraživanja kod njega je pronađeno oko 262 grama marihuane, koja je mu je oduzeta.

Protiv 28-godišnjaka slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje u neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Policijski službenici Policijske postaje Obrovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za tešku tjelesnu ozljedu.

Naime, njega se sumnjiči da je u nedjelju poslijepodne (27. lipnja) u Starigradu fizički napao 24-godišnjaka te ga pritom teško ozlijedio.

Protiv osumnjičenog 39-godišnajka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog sumnje u tešku tjelesnu ozljedu.

U nedjelju prijepodne u ulici Put Murvice u Zadru, nepoznati počinitelj je iz trgovine trgovačkog društva otuđio dva parfema. 

Materijalna šteta iznosi preko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

U Poljicima izgorila kuća, pronađeno tijelo

Noćas oko 01,00 sat, policija je zaprimila dojavu o požaru na kući  u Poljicima. 

Požar su ugasili vatrogasci oko 02,50 sati, a u unutrašnjosti kuće je pronađeno mrtvo tijelo, za sada nepoznate osobe.

Na mjestu događaja je u tijeku očevid te utvrđivanje svih okolnosti izbijanja požara.


Reci što misliš!