Crna Kronika

#192

Na meti kradljivaca cigarete, bicikla i kajak s veslom

Na meti kradljivaca cigarete, bicikla i kajak s veslom
Dusko Jaramaz/PIXSELL

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave zadarske evidentirana je teške krađa, dvije krađe, narušavanje javnog reda i mira te 7 prometnih nesreća u kojima je jedna osoba lakše ozlijeđena.

S utorka na srijedu u Briševu, nepoznati počinitelj je provalio u skladište trgovine  u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio razne cigarete. 

Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.

Jučer prijepodne na Splitskoj ulici u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio bicikl 40-godišnje vlasnice. 

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom podnosi kaznena prijava zbog krađe.

Tijekom vikenda u Privlaci, nepoznati počinitelj je iz dvorišta 58-godišnjaka otuđio kajak s veslom te dasku za napuhavanje, također s veslom. 

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom podnosi kaznena prijava zbog krađe.

Dragovoljna predaja oružja: Manje oružja – manje tragedija

Jučer je građanka policijskim službenicima predala ručnu bombu te 96 komada raznog streljiva. Minsko-eksplozivno sredstvo i streljivo je preuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu i pohranio prema pravilima struke.

 


Reci što misliš!