Crna Kronika

pu zadarska izvjestila

Policija razbila zadarski lanac dilera kokainom

Policija razbila zadarski lanac dilera kokainom
PU zadarska

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad četiri hrvatska državljanina u dobi od 25, 32, 39 i 49 godina, koje se sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Tako se 25-godišnjaka sumnjiči da je u travnju i svibnju ove godine na području Zadra u najmanje 49 navrata izvršio preprodaju droge kokain u pojedinačnim količinama od 0,5 do 10 grama prema krajnjim kupcima, dok se  32-godišnjaka sumnjiči da je tijekom protekla dva mjeseca na području Zadra i okolice u najmanje 18 navrata prema krajnjim kupcima izvršio preprodaju droge kokain u pojedinačnim količinama od 0,5 do 5,7 grama.

Nadalje, 49-godišnjaka se sumnjiči da je u travnju u tri navrata posredovao u kupoprodaji kokaina između 25-godišnjaka i krajnjih kupaca na području Zadra.

Također, 39-godišnjaka se sumnjiči da je u travnju 25-godišnjaku prodavao kokain koji je isti dalje preprodavao krajnjim konzumentima.

Protiv sve četvorice se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog sumnje da su počinili kaznena djela Neovlaštene proizvodnja i prometa drogama, opisano u čl.190. st.2. Kaznenog zakona, dok su 25- 32- i 49-godišnjak predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

 


Reci što misliš!