Crna Kronika

pu zadarska

U tijeku istraga sukoba u ugostiteljskom objektu

U tijeku istraga sukoba u ugostiteljskom objektu

Policijski službenici kriminalističke policije Policijske uprave zadarske proveli su kriminalističko istraživanje nad pet muških osoba, u dobi od 43, 32, 27 i 28 godina zbog sudjelovanja u tučnjavi te nad 35-godišnjakom kojeg se sumnjiči za neprijavljivanje kaznenog djela.

Naime,  njih četvoricu  se sumnjiči da su u 01. ožujka 2020. godine oko 06.00 sati u ugostiteljskom objektu na Obali kralja Tomislava u Zadru fizički napali 39-godišnjaka i pritom ga teško tjelesno ozlijedili.

Nadalje, 35-godišnjaka, kao odgovornu osobu ugostiteljskog objekta se sumnjiči da iako je znao kako je počinjeno kazneno djelo,  to nije prijavio, čime je onemogućio otkrivanje samog kaznenog djela kao i počinitelja. 

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, 43-, 27- i 28-godišnjak su predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, dok se kaznena prijava zbog sumnje na kazneno djelo Sudjelovanje u tučnjavi podnosi nadležnom državnom odvjetništvu.

Također, protiv 35-godišnjaka, nadležnom državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava zbog sumnje na kazneno djelo  Neprijavljivanje kaznenog djela, te je isti u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku, dok je 32-godišnjak za sada nedostupan policiji te se kriminalističko istraživanje nastavlja.

 


Reci što misliš!