Crna Kronika

oprezno u prometu

Potjera na zadarskim ulicama: Policija uhvatila pijanog vozača koji je dva puta prošao kroz crveno

Potjera na zadarskim ulicama: Policija uhvatila pijanog vozača koji je dva puta prošao kroz crveno
Diadora TV

U utorak, 27. travnja 2021. godine oko 23.10 sati u Ulici Oko Vrulje policijski službenici su zamijetili osobni automobil Audi zagrebačkih registarskih oznaka s kojim je upravljao 37-godišnjak koji je prošao raskrižjem s Ulicom Ivana Mažuranića za vrijeme trajanja crvenog svijetla za smjer u kojem se kretao

Policijski službenici su ga pokušali zaustaviti svjetlosnom i zvučnom signalizacijom ali vozač nastavlja vožnju bez zaustavljanja do raskrižja Ulice dr. Franje Tuđmana i Ulice Ante Starčevića, gdje također prolazi kroz raskrižje za vrijeme dok je bilo upaljeno crveno svjetlo i nastavlja vožnju do obližnjeg parkirališta gdje se zaustavlja. Utvrđeno je kako je vozilom upravljao pri koncentraciji alkohola od 0,65 g/kg.

Vozač je uhićen te je u doveden u službene prostorije gdje je provedeno kriminalističko istraživanje.

Zbog vožnje pod utjecajem alkohola, prolaska kroz crvena svjetla na semaforu i nepoštivanje naredbi izdanih od policijskih službenika, 37-godišnjak je uz optužni prijedlog zbog činjenja više prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru.


Reci što misliš!