Crna Kronika

pu zadarska

Na meti lopova laptop, gorivo, torbe, cigarete

Na meti lopova laptop, gorivo, torbe, cigarete
Igor Kralj/PIXSELL

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči za tešku krađu.

Naime, sumnjiči ga se da je 11./12. siječnja u Ždrelcu na Pašmanu provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva odakle je otuđio novac i razne cigarete.

 Protiv 30-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar  dovršili su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči za krađu.

Sumnjiči ga se da je u veljači prošle godine U Ulici Akcije Maslenice u Zadru iz trgovine u vlasništvu trgovačkog društva otuđio torbicu i cipele ukupne vrijednosti oko 1.500,00 kuna.

Protiv 46-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

Od petka do nedjelje u Sabunikama nepoznati počinitelj je provalio u apartman u vlasništvu 69-godišnjakinje odakle je otuđio prijenosno računalo, električnu kosilicu i raznu dokumentaciju.

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

U vremenu od 06. do 16. siječnja u Islamu Latinskom na otvorenom prostoru nepoznati počinitelj je skinuo i otuđio dio s osobnog vozila u vlasništvu 41-godišnjaka.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

S četvrtka na petak u Zatonu  nepoznati počinitelj je iz dva radna stroja u vlasništvu trgovačkog društva otuđio gorivo.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

 


Reci što misliš!