Crna Kronika

krađe u zadarskoj županiji

Na meti lopova grožđe i gorivo

Na meti lopova grožđe i gorivo

U razdoblju od 13. do 16. rujna u Gorici nepoznati počinitelj je iz vinograda u vlasništvu 58-godišnjaka otuđio oko 600 kg grožđa.

S ponedjeljka na utorak u Privlaci nepoznati počinitelj je provalio u radne strojeve u vlasništvu trgovačkog društva odakle je izvršio krađu oko 600 l goriva .

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

S ponedjeljka na utorak u Ninu nepoznati počinitelj je provalio u radni stroj u vlasništvu trgovačkog društva odakle je izvršio krađu oko 170 l goriva.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

U razdoblju od 13. do 16. rujna u Gorici nepoznati počinitelj je iz vinograda  u vlasništvu 58-godišnjaka otuđio oko 600 kg grožđa.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

Jučer prijepodne u Ulici akcije Maslenice u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio novčanik u vlasništvu 51-godišnjaka 

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog  krađe.

 


Reci što misliš!