Crna Kronika

uhićen zbog pokušaja ubojstva

U Puli Talijan napao sunarodnjaka

U Puli Talijan napao sunarodnjaka
Dusko Jaramaz/PIXSELL

Zbog pokušaja ubojstva 39-godišnjeg sunarodnjaka kojem je oštrim predmetom zadao više ozljeda po tijelu, u subotu navečer u Puli je uhićen 65-godišnji Talijan zbog sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstvo u pokušaju, izvijestila je u nedjelju istarska policija.

Naime, nakon je što je pulska policija u subotu oko 18,30 sati zaprimila dojavu da je u kući u Ulici Put od Fortica u Puli fizički napadnut muškarac koji je ozlijeđen, dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja utvrđeno je da je 65-godišnji talijanski državljanin fizički napao 39-godišnjeg sunarodnjaka zadavši mu oštrim predmetom ozljede po tijelu.

Ozlijeđenom muškarcu pružena je pomoć u pulskoj Općoj bolnici gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.

Policajci su oko 19,15 sati uhitili osumnjičenog 65-godišnjaka koji će po  dovršetku kriminalističkog istraživanja zbog sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstvo u pokušaju biti priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

Neslužbeno se doznaje kako napadač Talijana napao nožem, a okolnosti cijelog slučaja kao i razlozi napada bit će poznati po dovršetku kriminalističkog istraživanja.


Reci što misliš!