Crna Kronika

krao uglavnom tehničku opremu

Još jedan serijski provalnik u rukama policije

Još jedan serijski provalnik u rukama policije

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar, jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za više krađa.

Naime, sumnjiči se da je u ponedjeljak poslijepodne (27. srpnja ) u Ulici 84. Gardijske brigade Termiti u Zadru, iz trgovine u vlasništvu trgovačkog društva otuđio jedinicu stolnog računala, vrijednu oko tri tisuće kuna.

Također se sumnjiči da je u razdoblju od 01. do 17. srpnja, iz iste poslovnice otuđio jedinicu stolnog računala, vrijednu oko tri tisuće kuna.

Isto tako sumnjiči se da je 22. srpnja u Zadru, iz iste poslovnice otuđio jedinicu stolnog računala, vrijednu oko tri tisuće kuna, te da je istog dana u Ulici 159. Brigade u Zadru otuđio bicikl u vlasništvu 40-godišnjaka, vrijednosti oko 1.500,00 kuna.

Nadalje se sumnjiči da je 10. ožujka ove godine u Šibenskoj ulici u Zadru iz poštanskog ureda otuđio raznu tehničku opremu (USB kabel, kućne punjače, prijenosne baterije), u vrijednosti oko dvije tisuće kuna, te da je 06. kolovoza 2019. godine u Ulici Stjepana Držislava u Zadru iz poštanskog ureda otuđio raznu tehničku opremu (razne punjače za mobitel i  prijenosne baterije), u vrijednosti višoj od pet tisuća kuna.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv 36-godišnjaka je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog sumnje da je počinio šest krađa.


Reci što misliš!