Crna Kronika

tragedija

Dvoje mrtvih u automobilu koji je kod Zadra udario u stablo, naložena obdukcija i toksikološki nalazi

Nakon provedenog očevida, županijski državni odvjetnik naložio je da se vozilo preveze u krug PU zadarske te da se tijela preminulih prevezu u Opću bolnicu Zadar radi obavljanja obdukcije i toksikološkog vještačenja.

Tešku prometnu nesreću u kojoj su u srijedu ujutro kod Zadra poginuli vozač i njegova supruga skrivio je vozač koji je iz neutvrđenog razloga skrenuo na suprotnu stranu te udario u stablo pored kolnika, priopćeno je iz Županijskog državnog odvjetništva u Zadru.

Tužiteljstvo je izvijestilo da se, prema dosad utvrđenom, nesreća dogodila kad je 78-godišnjak za volanom automobila hyundai accent vozeći iz Ražanca prema Zadru zbog neutvrđenih razloga skrenuo na suprotnu stranu ceste te udario u stablo pored kolnika.

Na mjestu nesreće smrtno su stradali vozač i njegova 73-godišnja supruga kao suvozačica, dok je treća osoba koja je kao putnik bila na stražnjem sjedalu zbog zadobivenih ozljeda vozilom hitne pomoći prevezena u Opću bolnicu Zadar.

Nakon provedenog očevida, županijski državni odvjetnik naložio je da se vozilo preveze u krug PU zadarske te da se tijela preminulih prevezu u Opću bolnicu Zadar radi obavljanja obdukcije i  toksikološkog vještačenja.


Reci što misliš!