Crna Kronika

zatraženo toksikološko vještačenje

Čekaju se rezultati obdukcije poginulih mladića

U utorak navečer prijatelji su u čast preminulih zapalili baklje. Jedan od mladića koji je sudjelovao u nesreći je i dalje kritično u zadarskoj bolnici. Državno odvjetništvo zatražilo je toksikološko vještačenje preminulih

Državno odvjetništvo zatražilo je provođenje obdukcije i toksikološko vještačenje poginulih mladića. 

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak u 23:18 sati na Liburnskoj obali u Zadru poginula su dva mladića.

Josip B. sjedio je na suvozačevu mjestu u ponedjeljak oko 23 sata kad je vozač, njegov prijatelj Josip Bepo Kadija (20), vozeći prekomjernom brzinom, izgubio kontrolu nad Audijem 6 3.0 TDi.

Audi je probio zaštitnu ogradu odmah poslije zadarskog mosta, kod Jadrolinijine kućice. Silovito se zabio u masivnu “bitvu” za brod, prevrnuo se i pao u more na osam metara dubine. Bepu i prijatelju nije bilo spasa. Krešimir Škara (22) uspio je izroniti i spasiti se, a zadarski liječnici bore se za život Jakova B. (16).

Podsjetimo, Audi A6 s četvoricom mladića velikom je brzinom ušao zavoj, izgubio kontrolu u krivini i sletio u more. 

Policija, Hitna i vatrogasci su kroz nekoliko minuta došli na mjesto teške nesreće. Do automobila na 8 metara dubine zaronili su policijski ronioci, ali i vatrogasni ronioci. Na konferenciji za novinare ispred zadarske policije, novinari su doznali da je poginuli vozač prije mjesec i pol dana imao prometnu nesreću, ali je imao vozačku dozvolu.

 U utorak navečer u čast preminulih, prijatelji su zapalili baklje i odali im čast. 

 


Reci što misliš!