Crna Kronika

#192

28-godišnjakinja u Lisičiću namjerno izazvala požar u blizini kuća

28-godišnjakinja u Lisičiću namjerno izazvala požar u blizini kuća
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave zadarske evidentirano je dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, prijetnja, teška krađa, krađa, dok nije bilo evidentiranih prometnih nesreća.

Policijski službenici Policijske postaje Benkovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakinjom, koju se sumnjiči za prijetnju i dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Naime, 28-godišnjakinju se sumnjiči da je u nedjelju poslijepodne u Lisičiću namjerno izazvala požar u blizini kuća, kojom prilikom je izgorjela trava i nisko raslinje. 

Također ju se sumnjiči da je tom prilikom prijetila  36-godišnjaku, a kad su na mjesto događaja stigli policijski službenici, vrijeđala ih je i omalovažavala raznim pogrdnim riječima. 

Uz kaznenu prijavu zbog kaznenih djela dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom te prijetnje 28-godišnjakinja je predana pritvorskom nadzorniku PU zadarske, a zbog prekršaja iz čl. 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira protiv iste slijedi optužni prijedlog.


Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je u nedjelju navečer u  Turnju provalio u dvorište 78-godišnjaka te otuđio traktor. 

Traktor je pronađen i vraćen vlasniku, a protiv 18-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.


S nedjelje na ponedjeljak u Biogradu, nepoznati počinitelj je s polja otuđio dijelove za navodnjavanje u vlasništvu 69-godišnjaka.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

 


Reci što misliš!