Crna Kronika

#192

Kradu se novac, gorivo, motorne pile...

Kradu se novac, gorivo, motorne pile...
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

S petka na subotu u Zadru u Ulici Jadranska cesta, nepoznati počinitelj je provalio u aparate za naplatu u auto-praonici u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio novac.

Materijalna šteta biti će naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

S petka na subotu u Benkovačkom selu, nepoznati počinitelj je iz objekta u vlasništvu 53-godišnjaka otuđio motornu pilu i gorivo iz radnog stroja. 

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U subotu poslijepodne u Kakmi, nepoznati počinitelj je s gradilišta otuđio radni stroj u vlasništvu trgovačkog društva.

Materijalna šteta iznosi više desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

U razdoblju od četvrtaka do nedjelje u Korlatu, nepoznati počinitelj je iz objekta u vlasništvu 62-godišnjaka otuđio motornu pilu i gorivo.

Materijalna šteta nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe


Reci što misliš!

  Vezane vijesti