Crna Kronika

#192

Kradu se auti, gorivo, cigarete...

Kradu se auti, gorivo, cigarete...
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave zadarske evidentirane su dvije teške krađe, krađa te 8 prometnih nesreća u kojima su tri osobe lakše ozlijeđene.

Policijski službenici Policijske postaje Pag dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvije osobe, koje se sumnjiči za neovlaštenu uporabu tuđe pokretne stvari - vozila.
Naime, 26 i 30-godišnjaka se sumnjiči da su 16. veljače u ranojutarnjim satima  u Pagu otuđili kombi vozilo (ZD) u vlasništvu trgovačkog društva, kojim su se odvezli i ostavili ga na području Novalje. 

Vozilo je pronađeno u Novalji u popodnevnim satima istog dana te je vraćeno vlasniku, a protiv 26- i 30-godišnjaka se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog kaznenog djela neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari.

S ponedjeljka na utorak u Korlatu, nepoznati počinitelj je provalio u teretna vozila u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio gorivo.
Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

S ponedjeljka na utorak u ulici Put Gazića u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio razne cigarete.
Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

S ponedjeljka na utorak u Privlaci, nepoznati počinitelj je s broda u vlasništvu 41-godišnjaka otuđio ribarske mreže. 
Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.


Reci što misliš!