Crna Kronika

istraga u tijeku

Na meti lopova novac, televizori, igraće konzole

Na meti lopova novac, televizori, igraće konzole

S četvrtka na petak u Ulici knezova Šubića Bribirskih u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio igraće konzole.

Materijalna šteta iznosi oko deset tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

S petka na subotu u Zatonu, nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu 63-godišnje vlasnice, odakle je otuđio dva televizora i glazbenu liniju.

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Sa subote na nedjelju u ulici Franka Lisice u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u  cvjećarnicu u vlasništvu 50-godišnje vlasnice, odakle je otuđio novac.

Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U petak ujutro  u Lišanima Ostrovičkim, nepoznati počinitelj je iz trgovine u vlasništvu trgovačkog društva otuđio novac. 

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

S četvrtka na petak  u Zrinsko-Frankopanskoj ulici u Zadru, nepoznati počinitelj je iz prostorija ureda u vlasništvu trgovačkog društva otuđio novac.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

 


Reci što misliš!