Crna Kronika

#192

Lopovi i provalnici 'aktivni' tijekom vikenda - na meti uglavnom novac

Lopovi i provalnici 'aktivni' tijekom vikenda - na meti uglavnom novac
Marko Jurinec/PIXSELL

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom, koji se sumnjiči da je 01. veljače u Zadru, iz trgovine u ulici Stjepana Radića otuđio 14 komada kuhinjskih noževa, vrijednih preko tri tisuće kuna.

Protiv 45-godišnjaka je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

S petka na subotu u Gračacu, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu u vlasništvu 60-godišnjaka, odakle je otuđio razne cigarete i novac.

Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Sa subote na nedjelju u Ulici bana J. Jelačića u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u pekaru u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio  novac.

Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Sa subote na nedjelju u Bibinjama, nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 38-godišnjaka, odakle je otuđio alkoholno piće i  novac.

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Sa subote na nedjelju u ulici Ive Senjanina u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u poslovne prostorije u vlasništvu 47-godišnjakinje, odakle je otuđio novac.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Od petak do nedjelje u ulici Put Klementa u Zadru, nepoznati počinitelj je s brodice u vlasništvu 33-godišnjaka  otuđio vanbrodski motor.

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

Sinoć je u Splitskoj ulici u Zadru, nepoznati počinitelj otuđio  mobitel u vlasništvu 33-godišnjaka.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.


Reci što misliš!