Crna Kronika

#192

Uhvaćen pljačkaš trgovine na Relji, u Privlaci provaljeno u četiri brodice

Uhvaćen pljačkaš trgovine na Relji, u Privlaci provaljeno u četiri brodice
Shutterstock

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je jučer u ulici Put Murvice u Zadru iz trgovine trgovačkog društva otuđio razne artikle u vrijednosti iznad tisuća kuna.

Protiv 36-godišnjaka je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađa, a protiv 36-godišnjaka kaznena prijava zbog krađe.

S utorka na srijedu u Privlaci u mjesnoj lučici nepoznati počinitelj je provalio u četiri brodice u vlasništvu 66, 27-godišnjaka i dva 60-godišnjaka odakle je otuđio sveukupno šest rezervoara s gorivom.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

S utorka na srijedu u Donjim Biljanima, nepoznati počinitelj je iz rezervoara radnog stroja u vlasništvu trgovačkog društva  otuđio gorivo.

Materijalna šteta iznosi iznad tisuća, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.


Reci što misliš!

 Izdvojeno