Crna Kronika

#192

Na meti lopova novac i mobiteli

Na meti lopova novac i mobiteli
Marko Jurinec/PIXSELL

Jučer je u Zrinsko-Frankopanskoj ulici u Zadru, nepoznati počinitelj provalio u vozilo u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio novac i dokumente.

Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

S četvrtka na petak u ulici Hrvatskog Sabora u Zadru, nepoznati počinitelj  je provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio novac. 

Materijalna šteta iznosi preko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

S petka na subotu na Obali kneza Branimira u Zadru, nepoznati počinitelj  je provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio novac. 

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

U subotu poslijepodne  na Ravnicama u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio mobitel, kojeg je koristilo  13-godišnje dijete.

Materijalna šteta iznosi preko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe


Reci što misliš!