Crna Kronika

#192

Policija pronašla muškarca koji je ukrao motornu pilu i alkoholna pića

Policija pronašla muškarca koji je ukrao motornu pilu i alkoholna pića

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je 15. listopada prošle godine na Obali kneza Branimira u Zadru iz trgovine trgovačkog društva otuđio motornu pilu, vrijednu oko tri tisuće kuna.

Također ga se sumnjiči da je 07. studenog prošle godine u ulici Put Murvice u Zadru, iz trgovine trgovačkog društva otuđio više boca alkoholnog pića.

Protiv 45-godišnjaka je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađa.

U vremenu od 01. do 09. siječnja u Posedarju, nepoznati počinitelj je provalio u brodicu 64-godišnjeg vlasnika, odakle je otuđio spremnik s gorivom. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

Sa subote na nedjelju  u Ždrelcu, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio razne cigarete i novac. Materijalna šteta će biti utvrđena naknadno, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

S petka na subotu  u Zatonu, nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu 80-godišnjaka, odakle je otuđio metalni sef i novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

U subotu  navečer u Zemuniku Donjem, nepoznati počinitelj je iz kuće u vlasništvu 48-godišnjaka otuđio zlatni nakit i novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog  krađe.

S petka na subotu u Ulici biskupa Jurja Dobrile u Zadru, nepoznati počinitelj je s gradilišta otuđio strojeve za rezanje pločica i drugi alat u vlasništvu građevinske tvrtke. Materijalna šteta iznosi oko deset tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog  krađe.

U vremenu od 07. do 09. siječnja u Privlaci, nepoznati počinitelj je s brodice 39-godišnjeg vlasnika otuđio agregat.  Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog  krađe.

U nedjelju poslijepodne u ulici Admirala Jakova Šubića od Cezana u Zadru, nepoznati počinitelj je iz kuće 62-godišnjaka otuđio novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog  krađe.


Reci što misliš!