Crna Kronika

#192

Na meti lopova novac, televizori, cigarete i - pršuti

Na meti lopova novac, televizori, cigarete i - pršuti
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave zadarske evidentirana su dva razbojništva, tri teške krađe, krađa, dva narušavanja javnog reda i mira te 9 prometnih nesreća u kojoj su tri osobe lakše ozlijeđene.

U subotu oko 19,20 sati u ulici Vjekoslava Maštrovića u Zadru, u trgovinu trgovačkog društva su ušle dvije nepoznate muške osobe te uz prijetnju otuđile novac. Materijalna šteta iznosi preko tisuću kuna.

Nedugo nakon toga, oko 19,35 sati u Molatskoj ulici u Zadru, u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva su ušle dvije nepoznate muške osobe te uz prijetnju otuđile novac.

Materijalna šteta iznosi preko tisuću kuna, a u tijeku je kriminalističko istraživanje zbog kaznenih djela razbojništava.

U vremenu od 01. do 04. siječnja u ulici Ivana Mažuranića u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u brod u vlasništvu 37-godišnjaka, odakle je otuđio više podvodnih reflektora i dijelove upravljača.

Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

Sa subote na nedjelju u Preku, nepoznati počinitelj je provalio u apartmane u vlasništvu 65 i 80-godišnjaka, odakle je otuđio televizore i CD te DVD player.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

U subotu je u Gornjem Karinu, nepoznati počinitelj  provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio novčani polog i desetak kutija cigareta.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

U nedjelju je u Krupi, nepoznati počinitelj iz  pomoćnog objekta – sušare u vlasništvu 79-godišnjakinje otuđio dva pršuta, pancete i pečenice.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.





                        


Reci što misliš!