Crna Kronika

#192

U Pagu, Srbu i Zadru pronađeni počinitelji triju krađa

U Pagu, Srbu i Zadru pronađeni počinitelji triju krađa
Duško Jaramaz/ PIXSELL

Policijski službenici Policijske postaje Pag dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom kojeg se sumnjiči za tešku krađu.

Naime, sumnjiči se da je u periodu od 01. do 03. kolovoza ove godine u Pagu provalio u kuću u vlasništvu 68-godišnjaka, odakle je otuđio novac u iznosu nekoliko tisuća kuna.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv 25-godišnjaka  je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe. 

Policijski službenici Postaje granične policije Gračac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom kojeg se sumnjiči za tešku krađu.

Naime, sumnjiči se da je početkom rujna ove godine u Srbu provalio u kuću u vlasništvu 73-godišnjakinje odakle je otuđio hranu i piće.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv 39-godišnjaka  je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe. 

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom kojeg se sumnjiči za  krađu.

Naime, sumnjiči ga se  da je krajem listopada  ove godine u ulici Ive Mašine u Zadru, iz stana u vlasništvu 50-godišnjaka otuđio mobitel, vrijedan nekoliko tisuća kuna

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv 19-godišnjaka  je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog  krađe. 


Reci što misliš!