Crna Kronika

#192

Na meti lopova alat, cigarete, novac...

Na meti lopova alat, cigarete, novac...

S četvrtka na petak u Viru, nepoznati počinitelj je provalio u kiosk u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio veću količinu raznih cigareta.

Materijalna šteta naknadno, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

S četvrtka na petak u Ulici Majstora Radovana u Zadru,  nepoznati počinitelj je provalio u vozilo u vlasništvu trgovačkog društva,  odakle je otuđio bušilicu, pilu i drugu razni alat.

Materijalna šteta iznosi oko desetak tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

U nedjelju tijekom jutra u Biogradu, nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu 51-godišnjaka odakle je otuđio novac.

Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

Jučer poslijepodne u Širokoj ulici Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio novčanik u vlasništvu 66-godišnjeg državljanina Kanade.

Materijalna šteta iznosi oko desetak tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe

U vremenu od 15. do 28. rujna na Krešimirovoj obala Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio bicikl u vlasništvu 50-godišnjeg državljanina Austrije.

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe


Reci što misliš!