Crna Kronika

tragedija

Dvije osobe poginule, šest teško ozlijeđeno u prometnoj nesreći u Đurđevcu

Dvije osobe poginule, šest teško ozlijeđeno u prometnoj nesreći u Đurđevcu
epodravina

Dvije su osobe poginule, a šest je teško ozlijeđeno u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju rano ujutro u Đurđevcu, priopćila je koprivničko-križevačka policija nakon višesatnog očevida.

Teška prometna nesreća dogodila se oko 3,35 sati, na državnoj cesti DC2 u ulici Grada Vukovara u Đurđevcu, prilikom frontalnog sudara dva osobna automobila.

Policija navodi da je 22-godišnji vozač Audija varaždinskih registracija vozeći u smjeru Virje - Kalinovac, izlaskom iz zavoja prešao u suprotnu prometnu traku i izravno se sudario s Passatom koprivničke registracije, kojim je upravljao 50-godišnji vozač.

Na mjestu nesreće od zadobivenih ozljeda poginuli su 22-godišnji vozač Audija i 26-godišnji suvozač u Audiju, dok su dva putnika iz istog vozila teško ozlijeđena - 33-godišnji muškarac koji je prevezen u Opću bolnicu Koprivnica i  31-godišnjak koji je prevezen u virovitičku Opću bolnicu.

Pedeset godišnji vozač osobnog automobila Passat kao i 47-godišnja suvozačica, 19-godišnji putnik i 14-godišnja putnica zadobili su teške tjelesne ozlijede te su prevezeni u Opću bolnicu u Koprivnici. 

Očevidom prometne nesreće rukovodila je zamjenica Županijskog državnog odvjetništva Varaždin uz stručnu pomoć policijskih službenika Policijske postaje Đurđevac.

Tijela dvojice poginulih mladića prevezena su na Odjel patologije koprivničke Opće bolnice Koprivnica zbog provođenja obdukcije.

Policijski službenici Policijske postaje Đurđevac dostavit će izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, navode iz Policijske uprave Koprivničko-križevačke.    
Zbog provođenja očevida od 4, 20 do 8,35 sati, promet je preusmjeravan obilazno kroz grad Đurđevac. 


Reci što misliš!