Crna Kronika

prostitucija na jahtama

Voditeljica zadarskog noćnog kluba osumnjičena za podvođenje

Voditeljica zadarskog noćnog kluba osumnjičena za podvođenje
Thinkstockphotos.com

Osumnjičena je organizirala i dogovorila pružanje seksualnih usluga na plovilu klijenata na zadarskom području. S gostima kluba ugovorila je pružanje seksualnih usluga podvodeći zaposlenicu kluba, koja je bila zaposlena kao plesačica.

Policijski službenici Odjela organiziranog kriminaliteta Službe kriminalističke policije Policijske uprave zadarske, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjom hrvatskom državljankom  koju se osnovano sumnjiči da je počinila kazneno djelo protiv spolne slobode, Prostitucija iz čl. 157 st.1. Kaznenog zakona.

Sumnjiči se da je s ciljem ostvarivanja protupravne imovinske koristi, u večernjim satima dana 25. rujna ove godine organizirala i dogovorila pružanje seksualnih usluga na plovilu klijenata na zadarskom području, za novčani iznos od 8.000,00 kuna, podvodeći 30-godišnju hrvatsku državljanku. 

Naime, ista je kao voditeljica noćnog kluba u Zadru s gostima kluba ugovorila pružanje seksualnih usluga podvodeći zaposlenicu kluba koja je bila zaposlena kao plesačica.

U sklopu kriminalističkog istraživanja, temeljem naloga Suca istrage Županijskog suda u Zadru, izvršena je pretraga noćnog kluba te stambenog prostora kojega koriste. Tom prilikom zatečen je 29-godišnji hrvatski državljanin kod kojeg je u  kući u kojoj stanovao zajedno sa ženskim osobama pronađen pištolj kalibra 7,62 milimetra s streljivom te manja količina hašiša. 

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, ženska osoba u dobi od 22 godine sinoć je uz kaznenu prijavu zbog kaznenog djela Prostitucija privedena pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, dok je protiv 30-godišnjakinje podnesen optužni prijedlog zbog Odavanja prostituciji, a protiv 29-godišnjaka podnesen je optužni prijedlozi zbog Neovlaštenog posjedovanja droge i oružja.

 


Reci što misliš!