
Uz degustaciju ukusnih ribljih specijaliteta, u sklopu manifestacije odvijala se i radionica o srdelama te kušanje maslinovog ulja
Nakon jučerašnjeg otvorenja manifestacije i predstavljanja jela s dodatkom boba – pomalo zanemarene namirnice u našim jelovnicima, danas su na 5. Danima gastronomije u Arsenalu na red došle srdele.
Pripremljene na mnoštvo načina – pečene, frigane, pohane, u marinadi, s voćem, povrćem i raznim začinima, srdele su danas mirisale u Arsenalu i tako privukle velik broj posjetitelja.
Uz degustaciju ukusnih ribljih specijaliteta, u sklopu manifestacije odvijala se i radionica o srdelama te kušanje maslinovog ulja.
U petak, 20. ožujka, s početkom u 20 sati, priredit će se natjecanje u kuhanju, gdje će se u kulinarskom umijeću, uz pomoć učenika Hotelijersko-turističke i ugostiteljske škole, okušati osobe iz javnog života.
Nakon toga, uslijedit će degustacija i promocija proizvoda Pršutane Posedarje.



