Zdravo, sigurno, kvalitetno i ukusno

U hotelu Kolovare održana kulinarska prezentacija Perutnine Ptuj

Vedran Mikulić, dr. vet.med. i kuhar Josip Vrsaljko, danas su u hotelu Kolovare predstavili neke nove trendove i pobliže upoznali okupljene s radom tvrtke Perutnine Ptuj – Pipo Čakovec.

Perutnina Ptuj, a posebno u suradnji s Pipom Čakovec njeguje dugogodišnju praksu u proizvodnji kvalitetnog pilećeg mesa i mesnih prerađevina, što i dokazuju brojni međunarodni certifikati kvalitete.

Mikulić je naglasio kako je najvažnija sljedivost u svim fazama proizvodnje, prerade i distribucije. Evidencija se mora voditi ”od polja do vilice.”

Tajna uspješnosti Perutnine Ptuj – Pipo Čakovec sigurno leži i u praćenju kulinarskih trendova i inovacijama, kako i u osluškivanju potreba potrošača.

Primjerice, marinirano meso, koje uvelike olakšava i ubrzava pripremu obroka, je nova linija koju je izbacila Perutnina Ptuj, a sličnu liniju u proizvodnji mesa nema ni jedna susjedna država.

U suradnji s vrhunskim kuharom Hrvatskog kuharskog saveza, Josipom Vrsaljkom, isprobali smo najbolje što nudi hrvatska kulinarska tradicija u kombinaciji s pilećim mesom.

Zdravo, sigurno, kvalitetno, ukusno i iz Hrvatske.

Iz naše mreže
Povezano
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@ezadar.hr ili putem forme Pošalji vijest