Gastro manifestacija

Srdele i trešnje vladaju Rijekom

Drugo ovogodišnje izdanje ‘RI gastro dana’, ovaj put sa srdelama i trešnjama kao glavnom temom, počinje danas, a trajat će sve do sljedeće srijede, 4. lipnja.

Gastro manifestacija okuplja riječke ugostitelje koji promoviraju mediteranski način prehrane, a ove godine posebno srdele koje su dugo vremena bile zapostavljena namirnica i trešnja kao slatki dodatak.

Popis restorana koji sudjeluju u manifestaciji objavljen je na internetskoj stranici TZ Grada Rijeke, a otvorenje je na Korzu od 10:30 gdje će učenici Ugostiteljske škole naučiti goste kako se priprema slana srdela, a ugostitelji ponuditi svoje kreacije na zadanu gastro temu srdele i trešnje.

“Pozvala bih sve koji mogu doći i koji se mogu naći oko 10:30 na riječkom Korzu, da kušaju naša jela od srdele i trešanja, i na taj način pomognu stanovništvu na poplavljenom području, jer sav prihod ide njima”, pozvala je predsjednica Radnog tijela za ugostiteljstvo Tanja Babić Tomić.

Iz naše mreže
Povezano
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@ezadar.hr ili putem forme Pošalji vijest