
Nove delicije iz Gavrilovića - Milanska salama, Kulenova seka i Goveđa kobasica oduševit će svakoga gurmana
Svaku godišnjicu valja obilježiti, stoga je Gavrilović za svoju 325.
odlučio proširiti asortiman i svojim potrošačima ponuditi tri nova
trajna proizvoda.
Ljubitelji
mesnih delikatesa uživat će u novim Gavrilovićevim trajnim salamama –
Di Giusto Milanskoj salami, Kulenovoj seki
i Goveđoj kobasici, koje će zasigurno postati nezaobilazan dio svečanih
plata u blagdanskim danima koji su pred nama, ali i najfiniji dio
sendviča.
Di Giusto Milanska salama,
kao što joj i ime govori, potječe iz Italije, ali je Gavrilović
osmislio i proizveo domaću, jednako kvalitetnu verziju. Gavrilovićeva
Milanska salama, pod brandom Di Giusto, većeg je promjera i priprema se
od najboljeg svinjskog mesa. Krupnije je mljevena
i mekšeg je zagriza od tradicionalnih kobasica po uzoru na talijanske
salame iste vrste.
Kulenova seka,
jedan od
omiljenijih tradicionalnih zalogaja u Hrvatskoj, u Gavrilovićevoj
izvedbi sadrži samo birano, visokokvalitetno svinjsko meso i
najkvalitetniju začinsku crvenu papriku.
Goveđa kobasica
se priprema
od visokokvalitetnog, pomno biranoga, goveđeg mesa koje, obogaćeno
prirodnim začinima, čini okus koji će na prvu osvojiti prave gurmane.
Sve tri nove salame, kao i ostale Gavrilovićeve trajne delikatese, hladno su dimljene na bukvinu drvetu. Posebno valja istaknuti
da ne sadrže gluten i soju, čime Gavrilović prati trendove zdravih prehrambenih navika potrošača i nudi im samo najbolje.



