Biznis

već godinama povezuje samce

Matchmakerica Milena Pleško organizira prvo gay krstarenje po Dalmaciji

Matchmakerica Milena Pleško organizira prvo gay krstarenje po Dalmaciji

Iznimno uspješna slovenska poduzetnica Milena Pleško (50) već godinama povezuje samce i mnogima je pomogla svojim kreativnim #relationship pristupima i tehnikama da u svoje živote unesu toplinu i ljubav, te prije svega željeno partnerstvo. Kako u njezinoj rodnoj Sloveniji, tako od lani i u Hrvatskoj.

Matchmaing ideju i znanje je donijela iz Velike Britanije,  te je pokrenula vlastitu agenciju Aglaia, koja je danas prva certificirana agencija za spajanje partnera u Sloveniji, ali od nedavno i u Hrvatskoj. 

Ova stručnjakinja za partnerstva dosta radi na povezivanju u heteroseksualne veze za što organizira i posebna predavanja, radionice te događanja, a usmjerila je i svoje aktivnosti na homoseksualnu zajednicu te ponudu svojih stručnih sadržaja na gay populaciju i istospolne zajednice. 

- Nudim sukladno vremenu u kojemu živimo jedan sasvim novi pristup povezivanja samaca i to kroz profesionalnu uslugu, pristup i aktivnosti, te sve radimo na isključivo osobnoj razini. Bez obzira je li riječ o hetero ili homoseksualnim osobama, moja je misija sasvim jasna – pružati visokokvalitetne usluge ozbiljnim muškarcima i ženama koji žele kvalitetan partnerski odnos. Usluge koje nudim etablirane su diljem Europske Unije te je koristi većina osoba  za pronalaženje životnog partnera. Osobno poznajem svakog svog klijenta, kao i životni stil, želje, očekivanja…te u procesu stvaranja partnerstva s drugom osobom, kao stručnjakinja potičem i savjetujem, pomažem i pružam podršku, kako bi spajanje uspjelo i dalo ploda. Model spajanja partnera temelji se na jedinstvenoj mješavini psiholoških principa i profesionalnih savjeta, što mi omogućuje da točno identificiram vrijednosti i ciljeve. Odabranim pristupom utvrđujem najprikladnije kandidate koji zadovoljavaju najstrože zahtjeve naručitelja – pojašnjava matchmakerica Milena Pleško.

Ova zajednica kojoj je na čelu muza povezivanja ili po engleski matchmakerica Milena Pleško vrlo je društveno angažirana i aktivna, vrlo često i sami kreiraju brojne sadržaje, imaju snove i želje, ne propuštaju prilike za djelovanje i žive život punim plućima.

Milena Pleško i Aglaia tim često organiziraju i prvo gay krstarenje samaca po Jadranu.

- Prvu večer krstarenja koje kreće 10. lipnja, a završava 17. lipnja planirano je kroz zanimljivo vođeno upoznavanje. Tu je fantastično i natjecanje u mokrim majicama, istraživanje večernjih brzih spojeva, kao i večer Otvorene pozornice gdje će naši sudionici pokazati svoje talente kroz ples, pjesmu ili neke druge scenske vještine. Planiramo i puno  Limbo dancea, uz puno timskih igri u vodi.  Planiramo i natjedanje u naljepšem skoku u vodu, uz posebno planiranu takozvanu kapetanske večere na kojoj ćete moći zaplesati ili kušati ukusna jela te uživati ​​u nježnoj dalmatinskoj glazbi, iću i piću .... – najavljuje poduzetnica Milena Pleško, vlasnica Aglaia za spajanje samaca, koja je svoje vještine pokazala i na slovenskoj televiziji dajući savjete kao stručnjak u emisiji „Brak na prvu“, ali i u mnogim ostalim medijima, radionicama i predavanjima. 

Moto joj je kako ne postoje dobri i loši ljudi u partnerstvima, postoje dobre i loše kombinacije među partnerima bez obzira na njihovu spolnu orjentaciju. 

- Slušala sam kako ljudima danas ne znaju gdje bi upoznali nekog novog, zanimljivog i iskrenog. Prijavljuju se na razne online portale i tamo traže svoju sreću, ali nemaju svi dobro iskustvo na tom području. Mnogi profili su neistiniti ili se prava priča skriva iza paravana. To može oduzeti puno vremena i energije, ali rezultata u željenom pravcu nema. Stoga sam uzela stvari u svoje ruke i pokrenula vlastitu Matchmaking agenciju. Naši članovi su uspješni u poslovnom svijetu, a mi im pomažemo uspjeti i u privatnom životu te da dođu do osobe s kojom mogu uživati ​​u životu kakav zaslužuju. Naši članovi tj. moji klijenti nemaju vremena pronaći pravu osobu, prezauzeti su, najčešće poslom, možda ne mogu pronaći pravu osobu nakon razvoda ili su razočarani online uslugom, a neki samo traže prijatelja za druženje – ali svima im je zajedničko da žele moju pomoć da bi ostvarili partnerstvo – naglašava ova stručnjakinja za spajanje samaca. 

A situacija u svijetu, pa tako i kod nas, sve je lošija glede kvalitete upoznavanja željenih osoba za životno partnerstvo ili brak. Sve je više onih koji lutaju i zato je potrebna stručna pomoć i u ovom segmentu. Ako imamo pokvareni automobil, vozimo ga mehaničaru.

Ako nam se strga cipela, nosimo je postolaru, a za povezivanje srca koje žele partnerstvo – sada je sve izglednije da su neophodni stručnjaci poput Milene Pleško.

Ali i specijalizirana događanja za povezivanje samaca – ovog puta prvo gay krsterenje prelijepom Dalmacijom od 10. do 17. lipnja.

Sve informacije na https://cruises.aglaia.si/cruising-for-gay/

 


Reci što misliš!