Biznis

top ponude

Posao u Zadarskoj županiji: Djelatnike traže Dolex, Studenac, Gotošped, Villa Nico...

Posao u Zadarskoj županiji: Djelatnike traže Dolex, Studenac, Gotošped, Villa Nico...

U potrazi ste za poslom? U suradnji s portalom posao.hr, donosimo vam 10 atraktivnih poslovnih ponuda ovog tjedna, uz mogućnost brze prijave putem web stranice

Silverhand Croatia traži kandidata za poziciju Asistent za regrutaciju s njemačkim jezikom (m/ž). Mjesto rada je Varaždin, a uključuje i rad od kuće. Prijave traju do 15.05.2023. Traži se proaktivna i motivirana osoba sa željom za dinamičnim razvojem i širenjem znanja. Prijaviti se možete putem linka.

Dinjos Usluge d.o.o. / Bistro Latino zapošljava na pozicijama Kuhar u restoranu (m/ž), Konobar u restoranu (m/ž), Šankist / Koktel majstor (m/ž) i Pomoćno osoblje u kuhinji (m/ž). Rok za prijavu je 19.05.2023., a mjesto rada je grad Pag, otok Pag. Poslodavac osigurava smještaj i hranu. Prijavite se putem linka.

Dolex d.o.o. zapošljava Vozača / Dostavljača (m/ž). Mjesto rada je Zadar, a prijave se zaprimaju do 24.05.2023. Traži se kandidat s iskustvom na sličnim ili istim poslovima, a radi se o stalnom radnom odnosu. Prijavite se putem linka.

Manpower traži osobu za poziciju Medical Representative (m/ž) u Dalmaciji. Radi se o terenskom radu. Potrebna je viša stručna sprema, minimalno 2 godine iskustva, položena vozačka B kategorija i tečan govor engleskog jezika. Prijavite se do 17.05.2023. putem linka.

CC PORTER Sp. z o.o. zapošljava na nekoliko pozicija: Sales Advisor with Croatian (m/ž), Sales Specialist with German (m/ž), Sales Specialist with Finnish (m/ž), Sales Trainer with Croatian and English (m/ž). Traže se kandidati koji govore strane jezike te imaju minimalno 2 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima. Ovi se poslovi obavljaju od kuće. Prijaviti se možete do 30.06.2023. putem linka.

Studenac d.o.o. zapošljava na poziciji Specijalist novih otvaranja i preuređenja poslovnica (m/ž). Mjesto rada je cijela Hrvatska, a prijave se zaprimaju do 20.05.2023. Traži se organizirana i odgovorna osoba koja je spremna na terenski rad diljem Hrvatske. Nudi se mogućnost stalnog zaposlenja i stručnog usavršavanja. Prijavite se putem linka.

RUDAN d.o.o. zapošljava na poziciji Kuhar – šef smjene (m/ž). Mjesto rada je Pag. Posao uključuje obradu namirnica i pripremanje, dekoriranje i prezentiranje jela za goste. Poslodavac nudi osiguran smještaj i dva obroka dnevno, nagrađivanje prema poslovnim uspjesima i plaćen putni trošak. Prijave se zaprimaju do 31.05.2023. putem brze prijave.

VILLA NICO d.o.o. traži Sobaricu (m/ž). Potrebna su tri kandidata za rad tijekom sezone i na puno radno vrijeme. Mjesto rada je Zadar, a prijaviti se možete do 20.05.2023. putem linka.

GOTOŠPED d.o.o. zapošljava na poziciji Vozač teretnog motornog vozila s poluprikolicom u međunarodnom transportu (m/ž). Mjesto rada je Zadar, a posao uključuje prijevoz tereta između Hrvatske i Italije. Prijave se zaprimaju do 30.06.2023. Od kandidata se traži položena vozačka C i E kategorija i minimalno 1 godina iskustva. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

GRANA d.o.o. traži Spremačicu (m/ž) na Pašmanu. Radno iskustvo nije potrebno, a benefiti koje zaposlenik dobiva jesu zajednički smještaj i puno radno vrijeme. Kandidati se mogu prijaviti do 15.05.2023. putem brze prijave.

 

Na portalu posao.hr možete pronaći još stotine drugih natječaja. Želimo vam sreću u potrazi!


Reci što misliš!