Biznis

brlog bar

Osmislite etikete koje će krasiti small batch limitirane pive

Osmislite etikete koje će krasiti small batch limitirane pive
BRLOG

Na već poznatoj lokaciji – zelenoj terasi Brlog zadružne pivovare po prvi put, na par sati stvara se mini umjetničku rezidencija. Beer & paint freestyle radionica by udruga Re-kreativci održat će se 6. svibnja u 18:00h u Brlogu.

Ekipa iz Brloga je u potrazi za novim idejama i umjetničkim kreacijama za etikete koje će krasiti njihove small batch limitirane pive. 

- Bez šablona, u svom vlastitom stilu, izrazi svoju kreativnost i umjetnički duh i pridruži nam se u Brlogu na Beer & paint freestyle radionici, poručuju.

- Cijena radionice iznosi 25€/188,36 kn po osobi, a uključuje sav materijal i opremu za slikanje, stručno vodstvo te dvije čaše Brlog pive po izboru + prilika i čast da tvoje umjetničko djelo postane etiketa neke od Brlog small batch pivi + nagrada za tebe i tvoju ekipu od 5 prijatelja – six pack pive sa tvojom vlastitom etiketom.

Ekipa iz udruge Re-kreativci & Brlog pivovare sastavit će jednu ozbiljnu komisiju i odlučiti hoće li tvoje umjetničko djelo postati etiketa i koje će fino craft pivo biti upakirano u tu etiketu.

- Naravno, svoje umjetničko djelo nosiš sa sobom doma kao uspomenu na nezaboravno iskustvo. Rezerviraj svoje mjesto na vrijeme putem mail-a: udrugarekreativci@gmail.com ili na kontakt broj udruge Re-kreativci 097/752 5739.


Reci što misliš!