Biznis

Electrolux perilica sušilica za bezbrižnu sezonu

Pripremite svoj apartman za ljetnu sezonu na vrijeme

Pripremite svoj apartman za ljetnu sezonu na vrijeme

Pripreme za ljetnu sezonu već su pokucale na vrata. Osim generalnog čišćenja došlo je vrijeme i za promjenu uređaja u vašem apartmanu ili kući za najam?

Svakodnevno nošenje različite odjeće, pranje kupaćih kostima, ručnika za plažu kao i onih kupaonskih zahtjeva posebnu pažnju.

PerfectCare linija perilica i sušilica rublja nudi sve što vam je potrebno kako bi se vaši gosti osjećali odlično, a vi bezbrižno.

Vjerujte svojoj inovativnoj perilici i sušilici rublja PerfectCare koja održava svakodnevnu odjeću prekrasnom u jednom prikladnom ciklusu. Pokažite povjerenje fleksibilnosti perilice i sušilice rublja u jednom. Odaberite način rada koji odgovara vašim potrebama: samo pranje, samo sušenje ili pranje i sušenje.

Electrolux perilice sušilice rublja bogate su raznim funkcijama koje će olakšati boravak vama, ali i vašim gostima u apartmanu. Sustav DelicateCare s toplinskim pumpom prilagođava niske temperature i pokrete bubnja svakoj tkanini. Delikatan je prema rublju tako da je ono odmah spremno za nošenje.

Jeste li znali da sada svoje ručnike možete oprati tako da svako vlakno ostane zaštićeno i da tkanina traje dulje? Sve je to moguće uz sustav UltraCare koji prethodno promiješa deterdžent i omekšivač s vodom prije negoli dođu do bubnja.

Osim što će vaša nova perilica sušilica rublja paziti i njegovati vašu odjeću ona će uvelike smanjiti i količinu potrošene vode. Naime, svojoj odjeći možete podariti novi život uz sustav SteamCare s FreshScent tehnologijom. Osvježavanjem omiljene odjeće parom možete uštedjeti više od 40 litara vode po ciklusu, istodobno smanjujući nabore i umanjujući potrebu za glačanjem. Za dodatnu svježinu samo dodajte miris.

Kao što već i sami znate svaka tkanina zahtjeva poseban program. Bilo da se radi o pamučnoj posteljini, svilenim haljinama ili pak dječjoj odjeći PerfectCare perilice i sušilice rublja pružaju sve ono što vam je potrebno.

Electrolux sustav DualCare prilagođava ciklus vaše perilice i sušilice rublja prema vrsti tkanine i težini rublja. Na taj način odjeća se može njegovati na prikladnim temperaturama uz optimizirano kretanje bubnja. Pranje i sušenje rublja u jednom jednostavnom postupku. Na taj način svaki odjevni predmet zadržava svoj izgled, osjećaj na dodir i kvalitetu.

Dok sustav DualCare prilagođava ciklus prema vrsti i težini vašeg rublja, sustav SensiCare važe svako punjenje i automatski podešava ciklus kako bi se vaša odjeća prala upravo onoliko dugo koliko je potrebno. Sprječava se prekomjerno pranje, a zadržava se novi izgled vaše odjeće. Ovim načinom izbjegavamo duge cikluse pranja odjeće, čuvamo prirodu i smanjujemo potrošnju vode, struje, ali i korištenje deterdženata.

Dolaskom ljetne sezone dolazi i vrijeme za češće pranje posteljine, velikih ručnika kao i održavanje same odjeće. Našim savjetima želimo vam olakšati izbor te da vam ti mjeseci prođu bezbrižno.


Reci što misliš!