Biznis

#poduzetništvo

HAMAG-BICRO studentima nudi poticaje do tri tisuće eura

HAMAG-BICRO studentima nudi poticaje do tri tisuće eura

Ovim će programom studenti dobiti priliku usavršiti svoje poduzetničke projekte te iste predstaviti na finalnom natjecanju

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) objavila je Program studentskog poduzetništva s ciljem poticanja studenata na razvoj vlastitih poduzetničkih ideja i povećanje njihovih vještina u vođenju i upravljanju poduzetničkim pothvatima.

Ovim će programom studenti dobiti priliku usavršiti svoje poduzetničke projekte te iste predstaviti na finalnom natjecanju u okviru kojeg studenti mogu ostvariti i novčane nagrade za osvojena prva tri mjesta u sljedećim iznosima:

1. mjesto: 3.000 EUR
2. mjesto: 2.000 EUR
3. mjesto: 1.000 EUR

Prihvatljivi prijavitelji ovog poziva su  studenti zadnje dvije godine koji redovno ili izvanredno pohađaju jedno od preddiplomskih, diplomskih i poslijediplomskih studija sveučilišta i ostalih visokoškolskih ustanova (veleučilišta i visokih škola) u Republici Hrvatskoj.

Studentima se u okviru navedenog programa osigurava niz edukacija na temu vođenja i upravljanja projektima te stručno vodstvo mentora iz poduzetničkih potpornih institucija, što će u konačnici rezultirati većom dinamikom osnivanja startup poduzeća.

Uključivanje u program moguće je prijavom na javni poziv, što će u konačnici doprinijeti i većoj poduzetničkoj aktivnosti na području Republike Hrvatske, većoj konkurentnosti na tržištu rada i stabilnijem rastu i razvoju cjelokupnog gospodarstva.

Prijave se zaprimaju do 31. 03. 2023. do 23:59 putem online obrasca.

Ovaj Program razvijen je u okviru projekta „Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) putem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) - Faza 2“.


Reci što misliš!