Biznis

Poliklinika Došen

Ugledna poliklinika sa 25 godina dugom tradicijom dobila je svoju zagrebačku adresu

Ugledna poliklinika sa 25 godina dugom tradicijom dobila je svoju zagrebačku adresu

U Zagrebu se 6. ožujka 2023. otvorila podružnica Poliklinike Došen iz Karlovca. Riječ je o ustanovi s dugogodišnjim iskustvom u privatnom zdravstvu koja od 1998. godine nudi zdravstvene usluge iz podučja kardiologije, interne medicine, psihijatrije, radiologije, a odnedavno i dermatologije.

Dubravko Došen, kardiolog

“Nakon 25 godina poslovanja i s preko 21.000 zadovoljnih pacijenata, potaknuti poglavito njihovim upitima ali i razgovorom s kolegama, počeli smo razmišljati o širenju na područje Zagreba. Ove godine smo se odlučili na taj projekt i u novosagrađenom kompleksu Kvart Heinzelova-Darwinova smo na preko 170 m2 uredili podružnicu i opremili je najsuvremenijom dijagnostičkom opremom”, izjavio je dr. Dubravko Došen, osnivač Poliklinike Došen.

Poliklinika Došen

Novootvorena podružnica Poliklinike Došen se nalazi u Darwinovoj ulici u Zagrebu i u njoj će klijenti moći obaviti mnoge specijalističke i dijagnostičke preglede. Uz usluge interne medicine, kardiologije, ultrazvučne dijagnostike i dermatologije koje su do sad bile dostupne u Karlovcu, u Zagrebu su dostupni još i pregledi i dijagnostički postupci iz područja ginekologije, neurologije i endokrinologije, kao i sistematski pregledi i nutricionističko savjetovanje.

Denis Došen, kardiolog, Dubravko Došen kardiolog, Dejan Došen kardiolog

 “Shvaćajući važnost prevencije bolesti i sveobuhvatnog sagledavanja bolesnika proširili smo djelovanje za još 4 područja i dogovorili suradnju s vrhunskim stručnjacima iz KBC Zagreb i KB Merkur koji će u Poliklinici raditi kao vanjski suradnici i sudjelovati na konzilijima za rješavanje kompleksnih problema naših pacijenata. Tako zahvaljujući stručnjacima i modernoj dijagnostičkoj opremi nastavljamo pružati zdravstvenu uslugu najvišeg standarda i u Zagrebu.” rekao je dr. Došen.

Treba naglasiti da povodom otvorenja Poliklinika Došen u Zagrebu kroz ožujak na sve usluge nudi 20% popusta.

Danijel Bursać, ginekolog

Dejan Došen, kardiolog

Denis Došen, kardiolog


Reci što misliš!