Biznis

Street food priče

Tomislav Fain: Cilj nam je raditi na produljenju turističke sezone

Tomislav Fain: Cilj nam je raditi na produljenju turističke sezone
Lucija Adžić/Iva Pejković

Iako vrijeme - kombinacija kiše i vjetra, baš i ne ide na ruku događanjima na otvorenom, Zadar Street Food festival budi interes. "Kućice" ugostitelja na Puntamici pored Bamboo beach bara nude za svakoga po nešto, a bit će tako i sljedeći vikend!

Organizatori su odlučili i sljedeći vikend pružiti priliku ugostiteljima na Street Food Festivalu. Produljenje turističke sezone svima je u cilju, ali i domaći ne žele da se s prvim danima jeseni "stavi ključ u bravu". Dok nas služi lijepo vrijeme, šteta je ne guštati u druženju, hrani, piću i glazbi uživo - a sve to imate na Puntamici.

Tomislav Fain kaže kako se dionici u turizmu uvijek nastoje čuti i vidjeti s ciljem pokretanja novih ideja.

574c2ded47daaaf21669b3001e0db6f6.jpg?v=2- Street food festival upravo ide na tu "kartu", da nije u špici sezone. Ovo je četvrta godina zadarskog Street Food festivala, (pro)ljetno i jesensko izdanje govori baš o tome. Koncept je ovaj put pojačan live svirkama za vikend. Ova lokacija nam se pokazala odličnom, u Zadru se manje više sve održava na Poluotoku. Još uvijek ima turista, koji su oduševljeni lokacijom, a ove godine smo i dodali sadržaj za djecu, tzv. napuhance. Naglasak je naravno na gastro ponudi, pridružili su nam se i novi sudionici, a tu nam je i kućica s vinima Zadarske županije jer nam je cilj poticati što više domaće proizvođače.

Zadar Street Food festival je prepoznat kao važan dio zadarske turističke priče izvan Poluotoka i izvan "špice sezone", pa dođite na dobru spizu u prvi red do mora.


Reci što misliš!