Biznis

Hrvatska riba dobro “pliva” i preko oceana

Dizajn Cromarisove skin ambalaže među najbolje dizajniranima na svijetu

Dizajn Cromarisove skin ambalaže među najbolje dizajniranima na svijetu
Cromaris

Dizajn Cromarisovog inovativnog skin pakiranja, koje potpisuje Bruketa&Žinić&Grey, nagrađeno je srebrom na međunarodnom natjecanju “Graphis Packaging“, priopćeno je iz ove tvrtke

Time se Cromaris našao u društvu uspješnih svjetskih brendova koje okuplja primjerice PepsiCo, Moët Hennessy, Xbox i Mars Wrigley. Graphis je ugledni njujorški izdavač s tradicijom od 1944., koji svake godine nagrađuje i objavljuje projekte na području dizajna, oglašavanja, fotografije i ilustracije.

Nagrađeni dizajn Cromarisove inovativne skin ambalaže kupcima omogućuje da se već na prodajnome mjestu uvjere u svježinu, kvalitetu i podrijetlo Cromarisovih proizvoda. Kvalitetna bijela riba - brancin, orada i hama, potrošačima je dostupna filetirana i očišćena od kosti, u inovativnom pakiranju bez nabora koje čuva svježinu, boju i cjelovitost proizvoda te pruža neposrednije iskustvo kupnje. Na pakiranju je istaknut i QR kod koji omogućava virtualnu šetnju uzgajalištem pa se potrošači mogu uvjeriti u kakvim uvjetima se ova riba uzgaja.

“Posebnost Cromarisovih pakiranja jest činjenica da su ona ravnopravan medij direktne tržišne komunikacije”, izjavio je Ivan Leko, predsjednik uprave Cromarisa.

Priznanje na „Graphis packaging“ natjecanju osvojila je i ambalaža hrvatskih Enosophia vina. Oba su projekta ovime ušla u Graphisov repozitorij koji sadrži preko 150 tisuća do sada nagrađenih projekata iz cijeloga svijeta, kao i u Graphisov godišnjak, nerijetko predmet kolekcionarskih zbirki, koji iz tiska izlazi u kolovozu.


Reci što misliš!