Biznis

projekt CCI4TOURISM

AGRRA objavila javni poziv "Hibridizacija turizma i sektora kulturne i kreativne industrije (KKI)"

AGRRA objavila javni poziv
AGRRA

Projekt CCI4TOURISM ima za cilj povećanje kapaciteta i utjecaja kulturnog i kreativnog sektora na nekoliko razina

Jedna od važnih je povezivanje s turističkim sektorom i unapređenje turističkih proizvoda/usluga koji zadovoljavaju načela održivosti i razvoja kulturnog i kreativnog turizma. Kako bismo podržali umrežavanje tvrtki koje posluju u ovim sektorima i mogu zajedno implementirati inovativne proizvode/usluge za kulturni turizam, prelazimo na sljedeću fazu projektnih aktivnosti.

Naime, provodimo Pilot akciju koja će se odvijati u tri partnerske zemlje ili regije: Slovenija, Hrvatska te Bosna i Hercegovina, a financijski će podržati registrirane i odobrene projekte za integraciju turističkog sektora te kulturnog i kreativnog sektora. Rezultati provedenih projekata biti će ocijenjeni na razini konzorcija projektnog partnerstva i uključeni u transnacionalni akcijski plan za razvoj održivog turizma u jadransko-jonskoj regiji.

Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije - AGRRA objavljuje javni poziv za financiranje u kulturnim i kreativnim industrijama i sektoru turizma te pozivamo sve prihvatljive subjekte da se prijave na javni poziv.

Rok za podnošenje projektnih prijedloga je 15. travnja 2022. godine.


Reci što misliš!