Biznis

prijavite se

INOVAcija organizira besplatnu informativnu radionicu "Financiranje poslovanja"

INOVAcija organizira besplatnu informativnu radionicu

Ustanova za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije INOVAcija organizira besplatnu informativnu radionicu naziva „Financiranje poslovanja“.

Sudionici će steći znanja o tome kako razraditi poslovni slučaj za financiranje, pronalasku izvora financiranja, uvjetima i pregovorima kod financiranja.

Predavač Josip Šarić je radio 4 godine u Deloitte Hrvatska, vodećem poduzeću za pružanje usluga revizije, upravljanja rizicima, poreza, poslovnog savjetovanja i financijskog savjetovanja gdje je stekao bogato iskustvo na raznim M&A projektima i reviziji financijskih izvještaja hrvatskih i međunarodnih društava koji obavljaju poslovnu djelatnost u različitim industrijama. Trenutno je zaposlen u INA grupi gdje radi na računovodstvenim i financijskim projektima i na unapređenju poslovnih procesa.

Radionica će se održati u četvrtak, 30. rujna s početkom u 18:00 sati u Centru za kreativne industrije na adresi Put Murvice 3A u Zadru.

PROGRAM
17.50 Registracija sudionika
18.00 Pozdravni govor (Ustanova za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije INOVAcija)
18.05 Informativna radionica „Financiranje poslovanja“
20.00 Pitanja i odgovori 

Usluge informiranja MSP-ova i povezivanje subjekata na području Zadarske županije financiraju se projektom „Pružanje usluga informiranja i povezivanja za MSP u Zadarskoj županiji“. Usluge se obavljaju za potrebe adresiranja problema nedostatka pružanja usluga informiranja i povezivanja MSP-ova u nepoljoprivrednim djelatnostima na području Zadarske županije te su izravan odgovor na kontinuiranu potražnju za određenim uslugama poduzetničkih potpornih institucija.

Cilj projekta je rast i razvoj poslovanja pružanjem usluga informiranja i povezivanja za MSP-ove na području Zadarske županije. Ostvarenjem neposrednih rezultata projekta želi se doprinijeti jačanju poduzetničkih vještina i kompetencija te pozitivnog poduzetničkog okruženja. 

Molimo da potvrdite svoj dolazak na e-mail ivana.stulina@inovacija-zadar.hrdo četvrtka, 30. rujna u 14:00 sati


Reci što misliš!